Contact


 

Vitel Osteopathie en het coronavirus

Helaas heeft de regering besloten dat osteopathie praktijken hun deuren moeten sluiten tot 19 januari 2021. Onze vereniging werkt er achter de schermen hard aan om hier verandering in te brengen. Houd de website in de gaten of stuur een e-mail als je op de hoogte gebracht wilt worden zodra de praktijk weer opent.

Adres: Breitnerstraat 2G, 5611 TV Eindhoven.

Telefoonnummer: 06-45193526.
E-mail: info@vitel-osteopathie.nl

Vanaf maandag 14 augustus 2017 vervalt het 040 nummer van Vitel Osteopathie.

Vanuit de A2 afslag nr. 33
Volg het bordje Eindhoven en daarna het bordje Centrum. Het 5e stoplicht bevindt zich ter hoogte van een T-splitsing. Hier gaat u linksaf. U bevindt zich nu op de Stratumsedijk. Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtsaf. U bevindt zich op de St. Jorislaan. Bij het volgende kruispunt gaat u rechtdoor. U bevindt zich nu op de Gabriël Metsulaan. Neem vervolgens de tweede straat links. U bevindt zich nu op de Lucas Gasselstraat. Deze weg wordt de Breitnerstraat. De Praktijk ligt aan uw linkerhand op de hoek met de Stuiverstraat.

Vanuit de Insulindelaan
U neemt de afslag naar de Tongelresestraat. U volgt deze straat totdat u het bij het DAF Museum het kanaal bent overgestoken en gaat dan naar links (Kanaaldijk-Zuid). U neemt vervolgens de eerste straat rechts. U bevindt zich nu op de Breitnerstraat. De praktijk ligt aan uw rechterhand.Parkeren:
U kunt in de Breitnerstraat gratis parkeren. Ook in de buurt  (Stuiverstraat, Kanaaldijk-Zuid) is het gratis parkeren.
Het kan druk zijn waardoor u even moet zoeken.


Warning: Use of undefined constant MCRYPT_RIJNDAEL_128 - assumed 'MCRYPT_RIJNDAEL_128' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/vhosts/vitel-osteopathie.nl/httpdocs/new/wp-content/plugins/gravityforms/includes/fields/class-gf-field-captcha.php on line 371

Contact - NL