Welke klachten


Osteopathie richt zich op het functioneren van het gehele lichaam. Dit is van belang omdat uw klacht vaak een hele andere oorzaak heeft dan op het eerste gezicht aangenomen wordt. Rugpijn zou bijvoorbeeld veroorzaakt kunnen worden door darmproblemen of een enkelgewricht dat nog vastzit door een oude verzwikking. Omdat alles in het lichaam met elkaar in verbinding staat, kunnen alle regio’s de potentiële “boosdoener” zijn. Het is aan de osteopaat om uit te zoeken wat in uw specifieke geval ten grondslag ligt aan de klacht.

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal klachten waarvoor u een osteopaat kunt raadplegen.

Ook klachten die ontstaan zijn na een trauma komen in aanmerking voor osteopathie. De osteopaat kan door zijn onderzoek beoordelen of de weg voor herstel vrij is (o.a. spierketens) waardoor een herstel bespoedigd kan verlopen.

Als u twijfelt of uw klacht in aanmerking komt voor osteopathie kunt u contact opnemen. Gelieve dit per e-mail te doen zodat ik op een geschikt moment uw vragen kan beantwoorden.

Tevens is er een gratis inloopspreekuur op iedere 1e dondersdag van de maand van 18:00 tot 19:00.
U kunt zich hier telefonisch of per e-mail voor aanmelden. Als u niet in de gelegenheid bent om hieraan deel te nemen, kunt u bellen voor een gratis 15 minuten gesprek op een ander tijdstip.

Helaas is er in verband met corona geen gratis spreekuur. U kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen als u vragen heeft.

Hoofd
Hoofdpijn, migraine, spanningshoofdpijn, ‘whiplash’-klachten, voorhoofdsholte-ontsteking, duizeligheid, oorpijn, concentratieproblemen

Borst
Benauwdheid, hartkloppingen

Buik
Maagdarmklachten, buikpijn, misselijkheid, prikkelbaar darm syndroom, constipatie, diarree, brandend maagzuur, menstruatiepijn, verzakkingsklachten, incontinentieklachten, pijnlijke coïtus, klachten na buikoperatie, subfertiliteit (problemen met zwanger worden)

Wervelkolom/bekken
Nekklachten, rugklachten, hernia, bekkenpijn, bekkeninstabiliteit

Ledematen
Sportblessures, restless legs, verstuikingen, schouder- en heupklachten, frozen shoulder, tennisarm, carpaal tunnel syndroom, RSI

Algemene klachten
Vermoeidheid, neerslachtigheid, overgangsklachten, klachten tijdens de zwangerschap


Voeding

Aanvullende Info

Vergoeding&Tarief

Behandeling

Baby & Kind

Kaak & Orthodontie

Vrouw & Zwangerschap

Nieuws

Ontwikkeling

Links

Wie ben ik?

Intake formulier

Contact