Wie ben Ik?


Mijn naam is Jenny Levitt-Sanders, geboren op 18 januari 1980 in Hamburg Duitsland. Daar heb ik 6 jaar gewoond, waarna ik met mijn familie terug ben gegaan naar onze ´roots´ in Engeland. Een jaar later werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en op 7 jarige leeftijd ben ik met mijn familie verhuisd naar Nederland. Het is ons zo goed bevallen dat we zijn gebleven.
Sinds 2010 ben ik gelukkig getrouwd en samen met mijn man deel ik mijn passie voor osteopathie. Zijn twee enthousiaste gezellige dochters zijn regelmatig bij ons te vinden. Dan hebben we nog onze honden Harry en Meg. We zijn vaak met het hele gezin in het bos te vinden, waar we samen veel plezier hebben.
In mijn jeugd ben ik zeer actief geweest in de sport. Jaren lang heb ik fanatiek gezwommen en getennist. Momenteel beleef ik veel plezier aan zwemmen, hardlopen en boksfit.
Zolang als ik me kan herinneren ben ik gefascineerd geweest door de gezondheid en het menselijk lichaam. Na mijn middelbaar onderwijs ben ik fysiotherapie gaan studeren. Ik besefte me al snel dat fysiotherapie voor mij onvoldoende diepgang bood in het achterhalen van de oorzaak van de klachten. Nadat ik ervaring had opgedaan in een revalidatie centrum en diverse particuliere praktijken, heb ik besloten om Osteopathie te gaan studeren. Deze 6 jarige opleiding heb ik gevolgd in Amsterdam bij College Sutherland. Aan het einde van de opleiding heb ik een jaar met de zeer eravaren therapeuten van het Integraal Medisch Centrum in Amsterdam samen patienten behandeld. Dat was een bijzondere en waardevolle ervaring.

In mijn behandeling vind ik het vooral belangrijk dat mensen zichzelf kunnen zijn. De cliënt moet zich op zijn/haar gemak voelen. Iedereen heeft een eigen verhaal. In dat verhaal zit veel informatie over wie iemand is, hoe iemand fuctioneert, wat iemand belangrijk vindt en wat de behoefte van deze unieke mens is.
De praktijk is ingericht om een rustige en huiselijke sfeer te creëren. Ook dit draagt bij aan het welbevinden van de cliënten.

Het leven is wonderbaarlijk. Ons lichaam bezit alle informatie die we nodig hebben om gezond te zijn/blijven. In ieder geval zal ons lichaam ervoor zorgen dat we onder de omstandigheden zo goed mogelijk blijven functioneren.
Ons lichaam, onze psyche en ziel willen ons iets duidelijk maken. Ze weten ons altijd weer te verrassen met hun mogelijkheden tot groei en herstel. Het is aan onszelf om te achterhalen wat het lichaam ons wil duidelijk maken.
“Luister naar het gefluister van het lichaam,
zodat het niet hoeft te schreeuwen.”

Lees krantenartikel...


Voeding

Aanvullende Info

Vergoeding&Tarief

Behandeling

Baby & Kind

Kaak & Orthodontie

Vrouw & Zwangerschap

Nieuws

Ontwikkeling

Links

Wie ben ik?

Intake formulier

Contact